Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » 4 τρόποι για να μετακομίσουν οι νέοι στον Καναδά

4 τρόποι για να μετακομίσουν οι νέοι στον Καναδά

4 τρόποι για να μετακομίσουν οι νέοι στον Καναδά

Ο Καναδάς είναι ένας κορυφαίος προορισμός για νέους που αναζητούν έναν οικονομικό προορισμό ταξιδιού και για όσους αναζητούν μια ασφαλή, ευημερούσα χώρα για μόνιμη μετανάστευση. Η καναδική κυβέρνηση αναγνωρίζει τις μοναδικές ανάγκες των νέων όσον αφορά τα ταξίδια και τη μετανάστευση, επομένως υπάρχει μια σειρά επιλογών για τους νέους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον Καναδά, είτε προσωρινά είτε μόνιμα.

Δωρεάν Αξιολόγηση

1 – Διεθνή προγράμματα σπουδαστών

Ο Καναδάς είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εκπαιδευτικές ευκαιρίες για διεθνείς φοιτητές. Όχι μόνο τα πανεπιστήμια του Καναδά είναι μερικά από τα κορυφαία σχολεία στον κόσμο, αλλά και οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν σε μια χώρα που διαθέτει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και γιορτάζει την πολιτιστική πολυμορφία. Αφού ένα άτομο λάβει πτυχίο ή δίπλωμα στον Καναδά, γίνεται πολύ πιο εύκολο να μεταναστεύσουν μόνιμαεπομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό μονοπάτι για όσους θέλουν να κάνουν τον Καναδά μόνιμη κατοικία τους.

του Canadim Διεθνές Φοιτητικό Πρόγραμμα βοηθά άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν διεθνείς φοιτητές στον Καναδά. Τα επιλέξιμα άτομα συνδυάζονται με έναν Εκπαιδευτικό Σύμβουλο που παρέχει ατομική βοήθεια για την εύρεση σχολείου, την απόκτηση εισαγωγής και την υποβολή αίτησης για άδεια σπουδών. Για να μάθετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα, συμπληρώστε το Canadim’s δωρεάν αξιολόγηση μαθητή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

2 – Εργασιακές διακοπές

Το πρόγραμμα Working Holiday έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους νέους την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να εργαστούν στον Καναδά. Μέσω του προγράμματος Working Holiday, οι νέοι από τις συμμετέχουσες χώρες μπορούν να λάβουν ανοιχτές άδειες εργασίας, επιτρέποντάς τους να εργαστούν στον Καναδά για έως και 12 μήνες. Εργασία Οι άδειες εργασίας διακοπών είναι «ανοιχτές» άδειες εργασίας, επομένως έχετε την ελευθερία να ζείτε και να εργάζεστε οπουδήποτε στον Καναδά.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος του International Experience Canada. Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει να είστε από μία από τις συμμετέχουσες χώρες της IEC και να είστε κάτω από το ανώτατο όριο ηλικίας. Η μέγιστη ηλικία αλλάζει ανάλογα με τη χώρα από την οποία είστε, αλλά συνήθως είναι κάτω των 30 ή 35 ετών.

3 – Νέοι επαγγελματίες

Το πρόγραμμα Young Professionals επιτρέπει σε άτομα από άλλες χώρες να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στον Καναδά συνεργαζόμενοι με έναν Καναδό εργοδότη. Πρέπει να έχετε ήδη μια προσφορά εργασίας από Καναδό εργοδότη για να συμμετάσχετε. Επομένως, εάν δεν έχετε ήδη μια προσφορά εργασίας, το να έρθετε ως διεθνής φοιτητής ή μέσω του προγράμματος Working Holiday μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Young Professionals, μπορείτε να λάβετε μια ειδική άδεια εργασίας για τον εργοδότη, η οποία σας επιτρέπει να εργαστείτε στον Καναδά για έναν εργοδότη σε μια τοποθεσία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος του International Experience Canada. Όπως και το πρόγραμμα Working Holiday, πρέπει να είστε από ένα συμμετέχουσα χώρα και να είστε κάτω από το ανώτατο όριο ηλικίας για τη χώρα σας.

4 – International Co-op Internship

ο Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης International Co-op είναι μια εξαιρετική επιλογή για μαθητές που φοιτούν σε σχολείο εκτός Καναδά. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους διεθνείς φοιτητές να ολοκληρώσουν πρακτική άσκηση ή πρακτική άσκηση στον Καναδά ως μέρος της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσής τους. Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να έχετε ήδη λάβει μια προσφορά εργασίας για τοποθέτηση εργασίας ή πρακτική άσκηση που απαιτείται για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι του προγράμματος International Co-op Internship λαμβάνουν μια ειδική άδεια εργασίας για τον εργοδότη, που σημαίνει ότι θα πρέπει να εργαστούν για τον ίδιο εργοδότη στην ίδια τοποθεσία κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στον Καναδά.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος του International Experience Canada. Επομένως, πρέπει να είστε από μια συμμετέχουσα χώρα και κάτω από το μέγιστο όριο ηλικίας για τη χώρα σας.

Διεθνής Εμπειρία Καναδάς – Συμμετέχουσες Χώρες

Να συμμετάσχουν σε Διεθνής Εμπειρία Καναδά, πρέπει να είστε πολίτης μιας από τις χώρες που αναφέρονται παρακάτω και να είστε κάτω από το ανώτατο όριο ηλικίας για τη χώρα σας.

Χώρα Εργάσιμη αργία Νέοι Επαγγελματίες International Co-op Internship
Ανδόρα Ναί Οχι Οχι
Αυστραλία Ναί Ναί Ναί
Αυστρία Ναί Ναί Ναί
Βέλγιο Ναί Οχι Οχι
χιλή Ναί Ναί Ναί
Κόστα Ρίκα Ναί Ναί Ναί
την Κροατία Ναί Ναί Ναί
Τσεχική Δημοκρατία Ναί Ναί Ναί
Δανία Ναί Οχι Οχι
Εσθονία Ναί Ναί Ναί
Γαλλία Ναί Ναί Ναί
Γερμανία Ναί Ναί Ναί
Ελλάδα Ναί Ναί Ναί
Χονγκ Κονγκ Ναί Οχι Οχι
Ιρλανδία Ναί Ναί Ναί
Ιταλία Ναί Οχι Οχι
Ιαπωνία Ναί Οχι Οχι
Κορέα, Rep. Ναί Οχι Οχι
Λετονία Ναί Ναί Ναί
Λιθουανία Ναί Ναί Ναί
Λουξεμβούργο Ναί Ναί Ναί
Μεξικό Ναί Ναί Ναί
Ολλανδία Ναί Ναί Οχι
Νέα Ζηλανδία Ναί Οχι Οχι
Νορβηγία Ναί Ναί Ναί
Πολωνία Ναί Ναί Ναί
Πορτογαλία Ναί Ναί Ναί
Σαν Μαρίνο Ναί Οχι Οχι
Σλοβακία Ναί Ναί Ναί
Σλοβενία Ναί Ναί Ναί
Ισπανία Ναί Ναί Ναί
Σουηδία Ναί Ναί Ναί
Ελβετία Οχι Ναί Ναί
Ταϊβάν Ναί Ναί Ναί
Ουκρανία Ναί Ναί Ναί
Ηνωμένο Βασίλειο Ναί Οχι Οχι

Εάν η χώρα σας δεν αναφέρεται παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να συμμετέχετε στο IEC. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα μέσω της βοήθειας ενός Αναγνωρισμένου Οργανισμού.

Δωρεάν Αξιολόγηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.