Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Μετανάστευση στον Καναδά: Γιατί και πώς

Μετανάστευση στον Καναδά: Γιατί και πώς

Μετανάστευση στον Καναδά: Γιατί και πώς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μεταναστεύσεις στον Καναδά. Με υψηλή ποιότητα ζωής, διάσημη πολυπολιτισμικότητα και εκτεταμένη άγρια ​​φύση, δεν είναι περίεργο που ο Καναδάς κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίες χώρες στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να μεταναστεύσετε στον Καναδά

Ο Καναδάς έχει μακρά ιστορία μετανάστευσης. Οι μεταπολεμικές πολιτικές μετανάστευσης δημιούργησαν γενιές νέων Καναδών πολιτών και βοήθησαν να χτιστεί όχι μόνο ο πληθυσμός μας αλλά και ο ιστός της κοινωνίας μας.

Στα χρόνια που πέρασαν, η μεταναστευτική πολιτική του Καναδά έχει αλλάξει πολλές φορές. Αλλά η καναδική εθνική ταυτότητα είναι χτισμένη σε ένα θεμέλιο πολυπολιτισμικότητας και μετανάστευσης.

Εδώ είναι 8 λόγοι για να μεταναστεύσετε στον Καναδά:

1. Δεν είσαι μόνος

Ο Καναδάς δέχεται πάνω από 400.000 νεοφερμένους κάθε χρόνο, με περίπου 250.000 να προορίζονται για οικονομικούς μετανάστες. Παρά τις καθυστερήσεις αιτήσεων από την πανδημία, ο Καναδάς υποδέχθηκε περισσότερους νεοφερμένους το 2021 από ποτέ στην ιστορία της μετανάστευσης.

Αντίθετα, παρά τον πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών, οι νότιοι γείτονές μας σπατάλησε πάνω από 200.000 πράσινες κάρτες πέρυσιαναγνωρίζοντας περίπου τον ίδιο αριθμό νεοφερμένων.

Ο Καναδάς έχει μεγάλη εμπειρία στη μετανάστευση και έχει επενδύσει στην επιτυχία των μεταναστών. Ο Καναδάς επενδύει σημαντικά στην παροχή υπηρεσιών νεοεισερχόμενων για να βοηθήσει τους νέους μετανάστες με την εγκατάστασή τους.

2. Υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς

Ο Καναδάς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο. Είναι σχεδόν δέκα εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά ο πληθυσμός μας είναι μόνο 38 εκατομμύρια. Ο Καναδάς διαθέτει μια ευρύχωρη ύπαιθρο και γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις με άφθονο χώρο για νεοφερμένους.

Η καναδική ύπαιθρος είναι τόσο όμορφη, στην πραγματικότητα, που ακόμη και οι άνθρωποι που επιλέγουν να ζήσουν σε μια μεγαλύτερη πόλη δραπετεύουν σε εξοχικές κατοικίες στη χώρα τακτικά.

3. Δημοκρατία

Ο Καναδάς έχει ένα πολύ σταθερό πολιτικό σύστημα και εκτιμά πολύ τη δημοκρατία.

Οι ηγέτες μας είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι και υπάρχει πολύ μικρή πολιτική αναταραχή στη χώρα. Όταν οι Καναδοί είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση, μπορούν ελεύθερα να διαμαρτυρηθούν και να πιέσουν για αλλαγή ή να εκλέξουν ένα διαφορετικό κόμμα στις επόμενες εκλογές.

4. Πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση

Κάθε Καναδός έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση. του Καναδά δωρεάν δημόσιο σχολείο Το σύστημα και η υποχρεωτική σχολική νομοθεσία διασφαλίζουν ότι κάθε Καναδός έχει τουλάχιστον μια βασική εκπαίδευση. Και ο Καναδάς παρέχει μεγαλύτερη πρόσβαση στην προηγμένη εκπαίδευση από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Ο Καναδάς είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για διεθνείς φοιτητές να σπουδάσουν. Τα διαπιστευτήρια του Καναδά είναι διεθνώς σεβαστά και μπορούν να βοηθήσουν τους διεθνείς φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για μόνιμη διαμονή στον Καναδά.

5. Αν αρρωστήσεις, είσαι καλυμμένος

Όπως και η εκπαίδευση, η πρόσβαση στις απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες θεωρείται δικαίωμα στον Καναδά. Το εθνικό σύστημα ασφάλισης υγείας εγγυάται ότι κανένας Καναδός πολίτης ή μόνιμος κάτοικος δεν θα στερηθεί την ιατρική περίθαλψη επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Στον Καναδά, το ετήσιο εισόδημά σας δεν καθορίζει την πρόσβασή σας στην ιατρική περίθαλψη.

6. Ο Καναδάς είναι ασφαλής

Ο Καναδάς είναι μια ελεύθερη και ανεκτική χώρα. Εχουμε ένα συνταγματικό Χάρτη που προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας.

Ο Καναδάς τα πάει σταθερά καλά στις παγκόσμιες έρευνες για την ασφάλεια, την πρόοδο και την ποιότητα ζωής. Στο Δείκτης Κοινωνικής Προόδου 2016ο Καναδάς στην 2η θέσηnd Συνολικά. Είμαστε και οι 8ου η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο σύμφωνα με την Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης.

7. Ο Καναδάς έχει μια ισχυρή, σταθερή οικονομία

Ο Καναδάς είναι γνωστός ως ένας από τους περισσότερους οικονομικά σταθερές χώρες στον κόσμο. Ενώ πολλές χώρες υπέστησαν μόνιμες οικονομικές επιπτώσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία COVID-19, ο Καναδάς έχει ανακάμψει πιο δυνατός από ποτέ. Μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2021, η οικονομία του Καναδά ήταν μεγαλύτερη από ό,τι πριν από την πανδημία, αυξάνοντας με ρυθμό 6,7%.

Για να διατηρήσουν την ανάπτυξη μετά την πανδημία, οι εργοδότες και οι επαρχίες προσβλέπουν σε εργαζόμενους στο εξωτερικό για να καλύψουν τα κενά της αγοράς εργασίας. Με υψηλότερους από ποτέ στόχους μετανάστευσης και ισχυρή οικονομία, οι υποψήφιοι νεοεισερχόμενοι βρίσκονται σε θέση για επιτυχία στον Καναδά.

8. Ο Καναδάς σε χρειάζεται

Ο Καναδάς έχει γηράσκον πληθυσμό και αντιμετωπίζει διαφαινόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού. Ως χώρα, βασιζόμαστε στη μετανάστευση για να διατηρήσουμε την αύξηση του πληθυσμού μας. Η κυβέρνηση εκτιμά τη μετανάστευση για την ικανότητά του να τονώσει την οικονομία και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τους Καναδούς.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε το πρώτο βήμα στο ταξίδι μετανάστευσης στον Καναδά; Συμπληρώστε τη δωρεάν ηλεκτρονική φόρμα αξιολόγησης σήμερα!

Δωρεάν Αξιολόγηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.